Wohoo! Nu är det gjort! Igår gaddade jag mig. För tillfället är tatueringen en stor svart skorpa men det blir nog br snart skulle jag tro. Det tog runt en timme o trekvart. Jag trodde det skulle göra ondare än det gjorde så det var gott. Det är ganska ömt nu dock :S. Bara för det får jag nog skippa träningen i morrn, kanske till och med Tisdag för om jag ska upp på löpbandet kommer jag säkert skrapa armen mot tröjan och ta sönder skorporna vilket kan förstöra tatueringen. Samma anledning stannar jag hemma i helgen istället för att ge mig ut o festa. Om någon kommer emot armen kommer det fan smälla och det kan sluta illa :D.

Fick grymma nyheter på jobbet idag. Min semester är beviljad. Den 20e juli kommer jag hem och stannar i två veckor. Ska börja planera resa o grejer. Det är precis i slutet av ett projekt så det var lite lurigt att få ledigt då, som tur är, var jag den första juniorn som ansökte om semester. Dem andra får det nog jävligare :P. Kommer vara hemma på min födelsedag ser det ut som. Grymt, dock är det mindre lajbans att jag ska åka dagen efter så jag kan inte festa den dagen. Kanske blir något på fredagen innan istället.

Slog mig idag att jag snart varit här i nästan ett halvår. Visst har det varit många tuffa perioder men det har ändå gått fort hela tiden. Om ett och ett halvt år kan det vara dags att leta efter nästa jobb. Måste börja göra grejer till portfolion. Det är lite sjukt ändå, jag har jobbat i branschen i ett halvår snart, och jag öppnade ett 3d program för första gången för ungefär två år sedan. Jag har i och för sig nästan tappat alla kunskaper om maya, eller i allafall tappat dem ur närminnet eftersom jag använder det så sällan. I veckan modellerade jag och UVmappade ett golv och det var på gränsen av vad jag kom ihåg från modelleringen.

Förhoppningsvis kan jag få lite ork i helgen att gå ut och ta lite bilder på stan så jag kan visa lite vad jag gör och var jag bor. Jag har inte haft batteriet laddat i kameran på hur länge som helst så jag ska pilla i det i väggen o se vad som händer. Finns ju faktikst en hel del fina byggnader och landskap i närheten. Mycket gamla byggnader som nu är klubba och barer. Finns även en kyrka på väg in till centrum som är en kina restuarang. I Nottingham fanns det o sin sida en pub (P&P) som var en helrenoverad kyrka. Kändes hellustigt att gå in i en gammal stenkyrka för att komma in i en posh pub.

Pitcher and Piano I Nottingham

Pitcher and Piano I Nottingham

Nördvarning! (Ni som inte vill läsa om mina speltankar kan skippa detta)

Jag är grymt sugen på att skaffa Fear 2 Project Origin. Testade demot häromdagen och herrejävlar vad skön stil det är. Vi fick visserligen nyss lön men jag har redan betalat tatueringen och ska åka hem senare i månaden. Jag får se hur det går med det köpet i helgen, har massa annat jag ska göra. Bland annat göra om en effekt till Noken som jag misslyckades med under min crunch.
Bionic Commando ser skitfränt ut. Lite lack på att demot bara är för Xbox Live Gold medlemmar fortfarande men jag känner på mig att dem släpper det till oss dödliga efter helgen. Som det ser ut nu Pre-playtest så kommer jag att köpa det så nära realease som möjligt. Det ser grymt kul ut. jag gillade svingmekaniken i Rearmed och att få göra det i 3d kan bli underbart. Dock kan det misslyckas miserabelt och vara hemskt klumpigt också.
Jag har fått en nytändning för Left 4 Dead också. Vet inte om det beror på att jag har hittat en ny kille att spela det med och disskutera det med på jobbet. Försöker tända elden under Snoken gänget att börja lira som innan jul igen.

Advertisements