Lång dag idag.. Strul på jobbet, sömnig o varm hela dagen. Trodde aldrig att det skulle ta slut. Men det gjorde det! Nu har man ett par fria timmar av glorius slappande. På vägen hem kom jag fram till ett par saker. Derbyiter är konstiga. Dem är alldeles för intresserade av ankor. När man handlar, så får man ett glatt “Is that all duck?” Eller “Thanks duck, Bye!”. Vissa kör med det helbrittska “love” men det är en lokal sak att kalla folk för ankor. (Får mig att tänka på anklärare 😀 ).

Kom även fram till hur alldeles för många brittiksa tjejer är konstruerade. Ass like a goddess, but face like an ass. Helt otroligt vad ofta det händer. Man ser en snygg bakdel o så vänder dem sig om och man börjar få längtnadskänslor efter fagrare folk, typ Pomperipossa!
Hittade ett gäng filmer med en tjej som verkar ha hela paketet dock! Dags o börja gå ut på studentkvällarna kanske!

Kan fortfarande inte träna på grund av tatueringen :S. Ska försöka i helgen. Nu börjar skorporna trilla av och jag kan se vilken färg det kommer vara när det är klart. Dock betyder detta även att det kliar mer och fastnar i kläder vilket gör ont. Förhoppningsvis är allt bota inom ett par dagar.

Advertisements